Swisstec Skandinavien AB

PRESSGJUTNINGSINDUSTRIN


Swisstec Skandinavien AB är en pålitlig kommersiell agent som erbjuder högkvalitativa produkter och tjänster. Vi på Swisstec Skandinavien AB är en ledande aktör inom pressgjutningsindustrin. Vi erbjuder högkvalitativa ventiler, vakuumutrustningar och tillbehör från Fondarex SA för att säkerställa hög kvalitet på gjutgods och i produktionsprocessen. Dessutom tillhandahåller vi mikroblästringsmaskiner med hög prestanda och lågt tryck från Iepco AB för att optimera ytan och öka livslängden på verktyget. En annan av våra framstående partners är Fimro GmbH, som tillhandahåller avancerade spolningsmaskiner för effektiv rengöring av kylkanaler i verktyg. Med våra produkter kan du vara säker på att uppnå bästa möjliga resultat i din verksamhet.

FORMSPRUTNINGSINDUSTRIN

Swisstec Skandinavien AB är en ledande kommersiell partner inom formsprutningsindustrin. Vi erbjuder ett brett utbud av skruvar, cylindrar och räfflade bussningar från Murex Technik AG upp till 7000 mm långa. Vårt samarbete med Iepco AG innebär tillgång till högkvalitativa maskiner i olika storlekar, manuella som automatiserade, för rengöring av skruvar, strukturering och förtätning av verktyg och verktygstillbehör. Fondarex SA erbjuder formsprutningsföretagen en exklusiv möjlighet med vakuumutrustning och know-how för att ge kunden en lösning på många negativa resultat som formsprutningen kan bidra till på detaljnivån. Även för formsprutaren finns Fimro GmbH's spolningsmaskin för rengöring av kylkanaler i verktyg. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

EXTRUDERINGSINDUSTRIN

Swisstec Skandinavien AB erbjuder extruderingsIndustrin skruvar, cylindrar och bussningar från Murex Technik AG. För att hålla skruvar rena och minska nedsmutsning kan man även använda sig av Iepco AG's rengöringsmaskin och mikroblästringsmaskin. Med högkvalitativa produkter och innovativa lösningar siktar vi på att möta behoven hos våra kunder inom industrin.

Swisstec Skandinavien AB är en ledande kommersiell agent som specialiserat sig på att tillhandahålla avancerad Iepco ytteknologi till olika branscher. Vår expertis sträcker sig över flera sektorer, inklusive medicin- och farmaceutisk industri, textil-, papper- och tryckindustri samt sol-, vind- och vattenkraftsteknik med mera, se andra branscher.

ÖVRIGA BRANSCHER

Swisstec Skandinavien AB är din pålitliga partner för innovativa lösningar och högkvalitativa produkter.

Vi strävar alltid efter att leverera innovativa lösningar som möter våra kunders behov på bästa sätt.